Belediyemiz ile İşçi Sendikası Arasında Sözleşme İmzalandı Tüm Haberler

Belediyemiz ile Türk-İş’e bağlı Belediye–İş Sendikası arasında mevcut kadrolu işçiler ile KHK ile kadroya geçen belediye işçileri kapsayan Toplu İş sözleşmesi imzalandı. Belediye-İş Sendikası Başkanı Alaattin Özçallı ve işçi temsilcileri yanısıra Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Çakmak ile yapılan oturumlarda işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Mustafa Düzgün,“Tarafların taleplerini ve tekliflerini değerlendirerek Ülkemizin şartlarını ve belediyemizin imkân ve menfaatlarinida göz önünde bulundurarak zam oranlarını ilk ve ikinci altı yüzde 12 olarak, 2.yıl ise altı aylık dönemlerde yüzde 10 olacak şekilde sosyal ücretlerle birlikte arttırdık. Tarafların taleplerini ve tekliflerini ortak paydada buluşturmak için büyük gayret gösterdik. Önümüzdeki 2 yılı kapsayacak bu sözleşmenin belediyemiz işçilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.