Yeni Vidanjör Belde Halkımıza Hayırlı Olsun. Tüm Haberler

Belediyemizce daha önceden alınıp halkımız hizmetine sunulan vidanjör aracına kuka yapımı tamamlanarak halkımız hizmetine sunuldu. Foseptik kuyularında biriken atıkları çekmek, beldemizde oluşan kanalizasyon ve logar tıkanıklarını açmak için eksikliğini hissettiğimiz araça emme borusu , emişi sağlayan Santrifuj Pompa ve atıkları kısa süreliğine depolamaya yarayan tank yerleştirilerek hizmete hazır getirildi. Belediye Başkanımız Mustafa Düzgün ;”Belediyemizin büyük bir eksiği olan vidanjörümüz kuka yapımı ile hizmete kazandırılmış olup, bu ekipmanla hizmetlerin daha verimli, hızlı ve zamanında sunulması için temin edilen araca takılan vidanjör beldemize daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz ,beldemize hayırlı olsun.”dedi.