Belde Halkımızla İftar Yemeğinde BuluştukTüm Haberler

Belediyemizin geleneksel iftar yemeği GLİ Misafirhanesinde yapıldı.İftar yemeğine Kütahya MHP Milletvekili Sn.Ahmet Erbaş,Tavşanlı Kaymakamı Sn.Yüksel Kara,Resmi dairelerin ve Kurumların Müdürleri,Stk temsilcileri,Belediyesi Meclis Üyeleri,ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeği duaların okunmasıyla başladı. Yaptığı konuşmada Ramazan ayının öneminden bahseden Belediye Başkanımız Mustafa Düzgün vatandaşlarımızın iftar sevincini birlikte paylaştı.Başkanımız yaptığı konuşmada " Belediyemizin iftar programında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli bir anı yaşıyoruz. Buraya gelen tüm misafirlerimizin Ramazan ayının kutluyorum,Allah oruçlarımızı kabul etsin"dedi.