Başkanlık Devir Teslim Töreni YapıldıTüm Haberler

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçiminde Tunçbilek Belediye Başkanı seçilen Mustafa Düzgün düzenlenen törenle görevi devraldı.Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Düzgün Projeleriyle, hizmete aday olduklarını, Tunçbilek halkının da bu projelere onay vererek, Başkanlık görevini kendisine teslim ettiklerini ifade etti. Bu projelerin bir an önce başlatılmasını, birlik beraberlik içinde, güzel hizmetleri gerçekleştirmeye odaklandıklarını söyleyerek “Seçim süresince bana çok destek olan aileme ve çalışma arkadaşlarıma il ve ilçe başkanlarımıza vekilimiz Ahmet Erbaş’a ve çok değerli Başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ediyorum" dedi.Törende eski Belediye Başkanı Agah Aşkın'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.