Belediye Başkanımız Agah Aşkın Ödüle DoymuyorTüm Haberler

Ege Bölgesinin En başarılı Belde Belediye Başkanları ödülü Belediye Başkanımız Agah Aşkın'a verildi. Bilecik'te, Türkiye'nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde halkın verdiği oylar ile Ege Bölgesin en Başarılı Belde Belediyesi olarak seçilen Belediye Başkanımız Agah Aşkın ödülünü Kent-Başkan Dergisi Genel Yönetmeni Okan Geçgen’in elinden aldı. Tunçbilek Belediye Başkanımız Agah Aşkın;"Kent Başkan Dergisi tarafından düzenlenen "Kent & Başkan 2018 Ödül Töreni" gecesinde almış olduğum bu ödülü tüm Tunçbilek halkına armağan ediyorum. Almış olduğumuz bu ödül vermiş olduğumuz emeklerin bir ürünüdür. Göreve geldiğimiz günden bu yana Şehrimizde birçok proje kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada bizleri bu ödüle layık görerek oy veren vatandaşlarımıza ve Kent Başkan dergisine teşekkür ediyorum, dedi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Selim Yağcı'da hazır bulundu.