Başkanımız Agah Aşkın Halkımıza Aşure DağıttıTüm Haberler

Tunçbilek Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure etkinliğine Belediye Meclis üyeleri protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure programı yapılan dua töreni ile başlarken Belediye Başkanımız Agah Aşkın belediyemiz tarafından pişirilen aşureyi vatandaşlara kendi eliyle ikram etti.Çarşamba Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Başkanımız Agah Aşkın'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek,Teşkilat üyeleri,oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Başkanımız Agah Aşkın; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı vesilesiyle aşure etkinliğimizi düzenledik. Birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyelerde yaşandığı bu tür etkinliklerimizin kardeşliğimizi daha da güçlendireceğine inanıyorum. Gelenek haline gelen bu organizasyonu her yıl sürdürmeyi planlıyoruz. Aşure programımıza katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.