Azerbeycan Parkı "Hocalı Katliamı" Anıtı Törenle AçıldaTüm Haberler

Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünde Belediyemiz tarafından yapılan “Azerbaycan Parkı” ve “Hocalı Katliamı Anıtı” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Kütahya Valimiz Sn. Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Sn.Vural Kavuncu, Azerbaycan Cumhuriyeti Diasporadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış töreni Türkiye ve Azerbaycan milli marşlarının okunmasıyla devam etti.