Yılın Yerel Yöneticileri Ödülü Belediye Başkanımız Agah Aşkın'aTüm Haberler

Kayseri’de Anadolu Yerel Yönetimler dergisi tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri sahiplerini buldu. Belediye Başkanımız Agah Aşkın ,Tunçbilek Belediyesi adına “Genel Hizmet Projesi “ dalında ödüle layık görüldü. Belediye Başkanımız Agah Aşkın “Bu yıl Anadolu Yerel Yönetimler dergisi’nin yılın genel hizmet projesi dalında başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldük. Tunçbileğimizi geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller büyükşehir belediyesi, il, ilçe ve belde bazındaki başarılı başkanlara veriliyor. Aldığımız bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olmaya devam edeceğiz. Bu ödülü Tunçbilek ‘li hemşehrilerim ve belediyemiz çalışanları adına almış bulunuyorum.”dedi.