Belediyemiz "Altyapı Proje" Dalında Ödüle Layık Görüldü.Tüm Haberler

Kısa adı (MİARGEM) olan ,Mahalli İdareler Araştırma Ve Geliştirme Merkezi tarafından ‘İyi Yönetim Projeleri’, Sosyo Ekonomik ve Kültürel Projeleri’, ‘Çevre ve Alt Yapı Projeleri’ olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen yarışmaların ödül töreni Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirildi. 3 kategoride değerlendirilen proje yarışmasına 174 belediye katılırken, 30 belediye ödül almaya hak kazandı. Belediyemiz ise “Çevre ve Alt yapı Projeleri” dalında ödüle layık görüldü.Ödülü alan Belediye Başkanımız Agah Aşkın” Çevre ve Alt Yapı Projeleri’ kategorisine sunmuş olduğu içme suyu dalında almış olduğumuz bu ödül etkin, nitelikli ve hizmette sınır tanımayan bir düşünce ile nasıl bir yerel yönetim anlayışını ortaya koyduğunu bizlere en açık bir şekilde gösteriyor. Burada ödül törenine katılırken, beldemize yapmış olduğumuz hizmetin ne kadar değerli olduğunu hatırlattı. Hiç şüphesiz bu ödül halkımıza olan hizmet aşkını daha da artıracaktır. Son olarak böylesi önemli bir ödüle bizleri layık gördükleri için Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi(MİARGEM)’in tüm çalışanlarına teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki çalışmalarında sonsuz başarılar dilerim” dedi.