15 Temmuz'u Unutmadık,Unutturmayacağız.Tüm Haberler

Belediye Başkanımız Agah Aşkın 15 Temmuz kalkışmasının 2.yıldönümünde bir mesaj yayınladı.Başkanımız mesajında,” Milli İradeye Darbe ve demokrasiye olan hain kalkışmanın tarihin her safhasında bu alçakların vatan haini olarak anılacaklarını kaydetti. Başkanımız “15 Temmuz Türk milleti için aydınlık bir gündür. Asil milletimizin demokrasisine, bayrağına, vatanına sahip çıkma mücadelesinin dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir kahramanlık örneğidir. Canlarını, vatanımızın geleceği ve bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan feda eden milletimizin bağımsızlığına kastedenlere verdiği bu şerefli mücadele, hiçbir gücün silahla, topla, tüfekle, aşağılık oyunlarla alt edilemeyeceğinin bir kez daha kanıtlandığının zaferidir” diye konuştu. Bu kapsamda Tunçbilek Belediyesi olarak 15 Temmuz gecesi yaşanan bu darbe teşebbüsünü ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna püskürten Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anmak amacı ile Tavşanlı’da düzenlenecek “Demokrasi Nöbetlerine” Beldemiz Mahallelerinden araçlar kaldırarak katılımlarını sağlıyoruz. 15 Temmuz bu onurlu mücadeleye desteğimizi sürdürmekteyiz” dedi.