Başkanımız Agah Aşkın 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı'SeçildiTüm Haberler

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı seçilen Başkanımız Agah Aşkın düzenlenen törenle ödülünü aldı. Genel merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneğinin (KAMU-DER) 9’uncu geleneksel ödül töreni gerçekleştirildi. Ankara Midas Otel’de düzenlenen törene milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı. 9’uncu geleneksel ödül töreninde Belediye Başkanımız Agah Aşkın ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve hedeflediği projelerin yanı sıra mütevaziliği ve gayreti ile vatandaşların takdirini kazanan Başkanımız Agah Aşkın , aldığı ödülle Tunçbilek ‘in adını bir kez daha duyurdu. KAMU-DER tarafından yılın en başarılı belediye başkanı seçilen Başkanımız Agah Aşkın , böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tunçbilek Belediyesi olarak bundan sonra da Beldemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.