Başkanımız Agah Aşkın'a "Yılın Başarılı Belediye Başkanı" ÖdülüTüm Haberler

Belediye Başkanımız Agah Aşkın Yılın Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü. KAMU-DER (Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği Genel Merkezi) Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre Belediyeler bazında tek bir Belediye Başkanına verilen ödülün, 2016 yılında Belediye Başkanımız Agah Aşkın'a layık görüldüğü bildirildi. Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni 22 Ekim'de Ankara'da yapılacak. Belediye Başkanı Agah Aşkın bu ödülün kendilerine daha fazla sorumluluk yükleyeceğini söyleyerek şunları söyledi,“Tunçbilek Belediye Başkanlığı görevinde geçmiş 3 yıl içinde çeşitli dernekler ve STK’lardan Başarılı Belediye Başkanı diye ödüller aldık. Bu yıl da Kamu-Der 'in yılın başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görüldük. Tunçbilek'i geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller Büyükşehir Belediyesi, il, ilçe ve belde bazında bir Başkana veriliyor. 22 Ekimde Ankara'da yapılacak ödül töreninde alacağım ödülü Tunçbilek halkı adına almış olacağım. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Tunçbilek'in adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olma yolunda devam edeceğiz.Bu Ödüle bizi laik gören Halkımıza ve Kamu-Der Yönetim kuruluna Şükranlarımı sunuyorum.Bu ödül Benim değil Tüm Tunçbilek Halkınındır " dedi.