Belediye Başkanımız Agah Aşkın'ın 10 Kasım MesajıTüm Haberler

Belediye Başkanımız Agah Aşkın Ulu Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında "Atatürk, askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren, milletimizin yetiştirdiği büyük bir liderdir. O, üstün nitelikleri, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur. O’nun en büyük başarısı, zor şartlara ve imkansızlıklara karşın Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandırarak milli egemenliği temel alan Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmasıdır. Aramızdan ayrılışının 77. yılında bizlere düşen görev, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmaktır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurladığımız günün yıldönümünde bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.” dedi.