Belediye Başkanımız Agah Aşkın'ın Kurban Bayramı Mesajı Tüm Haberler

Belediye Başkanımız Agah Aşkın , Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkanımız mesajında Kurban bayramını bir kez daha kutlayacak olmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Birlik, beraberlik, dayanışma ve bütünlük içerisinde Kurban Bayramı'nı bir daha idrak edecek olmanın heyecanı içindeyiz. Böylesine müstesna günlerin, yaşadığımız toplumun her kesimindeki insanlar tarafından çok iyi şekilde değerlendirilmesi gerekir. Toplum hayatımızda farklı bir yeri olan bayramlar, milletimizin mutluluk, birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğu ortak sevinç günleridir. Bu vesile ile Kurban Bayramını beldemiz milletimiz, ülkemiz ve bütün İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.